Pentru început vă spun tuturor bun venit pe site-ul de internet al comunei Saelele, conceput ca unul dintre instrumentele de comunicare cu cetăţenii pe care le are primăria comunei noastre. Acest site se vrea a fi o fereastră ce denotă transparenţă în relaţia administraţiei publice cu dumneavoastră, oferindu-vă totodată posibilitatea de a avea acces la informaţiile care vă sunt necesare pentru rezolvarea problemelor de zi cu zi.

Una dintre priorităţile administraţiei pe care o conduc este aceea de a le oferi tuturor cetăţenilor servicii de calitate, într-o manieră modernă, demnă de o comună europeană. În acest context, împreună cu echipa mea, alături de care ne desfăşurăm activitatea în cadrul primăriei comunei Saelele, facem tot ceea ce este posibil pentru ca să îmbunătăţim modul în care ne facem datoria faţă de cei care ne-au mandatat în această activitate, cetăţenii comunei noastre.

De la reinfiintare, principala preocupare a tuturor locuitorilor din Saelele este aceea de a realiza impreuna o comunitate puternica si functionala. Am pornit de la zero, dar cu credinta in Dumnezeu si pentru faptul ca mi-ati fost alaturi, m-ati inteles si sprijinit am reusit sa construim o infrastructura puternica, devenind un punctv de referinta in zona de sud-vest a judetului.

Profit de aceasta ocazie pentru a multumi  din suflet de colaborarea noastra si ca ne-ati adus la cunostinta problemele cu care va confruntati, iar impreuna am cautat solutia cea mai buna de a le rezolva.

Cu respect,

Primarul Comunei Saelele, Carjan Gabriel

Una dintre priorităţile administraţiei pe care o conduc este aceea de a le oferi tuturor cetăţenilor servicii de calitate, într-o manieră modernă, demnă de o comună europeană. 

Arhivă proiecte derulate de Primăria Saelele împreună cu parteneri instituționali, ONG-uri etc. Caravana pentru mediu, Parada Europei, Tineri în România, Târgul Internațional de Investiții, Teleorman Water Project – Perfetor E 2008 …

Hotărâri ale Consiliului Local, Declarații de avere și interese, Achiziții publice, Buget și raportări, Lucrări de investiții, Finanțări nerambursabile, Informații de interes public

La data de 23 aprilie 1839 a luat fiinta prima scoala din Saelele fiind numit invatator Calin Zaharia.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur incididunt ut labore et dolore magna aliqua ut enim ad minim.

Din anul 2004 in comuna Saelele activeaza Ansamblul Folcloric “Brâuleţul”. Formaţia de dansuri populare din cadrul Ansamblului are în repertoriu dansuri populare autentice, specifice localităţii, aşa cum au fost transmise din generaţie în generaţie.

Sportul, dar mai ales fotbalul, are o lunga istorie in comuna Saelele. Activitatea fotbalistica, remarcanta si remarcabila incepand cu anul 1965, cand a fost infiintata echipa VOINTA SAELELE, care a reusit sa castige campionatul judetean de seniori, editiile 2003-2004 si 2016-2017, fiind pe locul doi in editia 2008-2009, dar si de trei ori campionatul juniorilor, in editiile 2007-2008, 2008-2009 si 2016-2017.

La nivelul Comunei Saelele, exista o suprafata agricola totala de 2.915 ha, din care: 89 de ha in intravilan si 826 ha in extravilan, 58 ha de legume, din care 5,5 ha legume in spatii protejate. Pe langa tomate si castraveti, culturi predominate, se cultiva ardei, varza, conopida, salata verde, vinete.